Tips og tricks til mere luft i hverdagen

Det kan som udgangspunkt være svært, ja tilmed næsten umuligt at få hverdagen til at køre på skinner. Man kan ikke få prioriteret alt det man gerne vil lige højt og du kommer ofte til at skulle gå på kompromis med noget du ikke ønsker. Dette fører for mange til at det bliver svært at holde den sunde livsstil og det fører herved også tit til at man bestiller mad udefra.

Kokkens Hverdagsmad

Det er her at Kokkens Hverdagsmad spiller ind. Meningen med denne måltidskasse ordning er at sørge for at det skal være nemt og tilgængeligt for alle at få en sund og varieret kost. Du får leveret halvfærdige retter lige til døren som gør det muligt for dig og din familie at sørge for mad hurtigt. Du får altså med andre ord muligheden for at prioritere din familie frem for at skulle tilbringe oceaner af tid med at lave mad fra bunden hver dag.

De forskellige måltidskasser

For at det ikke skal være løgn så findes der ovenikøbet to forskellige måltidskasser som man kan vælge imellem. Det gør der naturligvis for at man giver så mange mennesker og familier som muligt muligheden for at gøre brug af Kokkens Hverdagsmad.

Den første måltidskasse som man kan vælge er den der hedder Kokkens Hverdagsmad. Her er der fokus på nemt og børnevenligt mad. Den er altså det perfekte valg til børnefamilier. Retterne tager omkring 20 minutter at tilberede. Dette kan lade sig gøre da kokkene har fortilberedt så meget for dig som muligt inden du får måltidskassen leveret. Du får hermed fri adgang til andre vigtige daglige gørmål.

I denne måltidskasse finder du eksempelvis de gode gamle klassikere som boller i karry, hakkebøffer og sågar koteletter i fad.

Den anden måltidskasse som du kan vælge er Sund Balance kassen. Som det lyder får du her et sundere og grønnere alternativ til den mere traditionelle Kokkens Hverdagsmad måltidskasse. Der bliver i denne måltidskasse fokuseret meget på at tilføje så mange grøntsager og ekstra fibrer til retterne som overhovedet muligt. Udover dette er der også gjort brug af mindre stivelse, færre kalorier og hermed også mindre sukker.

Sund Balance er en måltidskasse til dig der ønsker at finde en nemmere og mere inspirerende måde at få flere grøntsager ind om dagen. Det er ofte ikke altid at man har det største overskud til at stå og snitte grøntsager i timevis.

Så hvis du er klar til at få mere luft i hverdagen med maaltidskassen så er du blot et enkelt klik væk.

7 kommentarer til “Tips og tricks til mere luft i hverdagen”

 1. Sundhedshjaelpen.dk Hejsa, Jeg er meget imponeret over nyheden. Jeg har selv gået med tanken i en længere periode og ift. Tips og tricks til mere luft i hverdagen, så er det bare utroligt godt skrevet
  Mvh.. Albert D.

 2. Heja Sundhedshjaelpen.dk
  Super godt at se i er kommet i gang med at skrive igen! 🙂
  Venligste hilsner fra. Lily X.

 3. Sundhedshjaelpen.dk Hawdy,
  Det er dejligt med gode nyheder for en gang skyld.
  Fortsat god aften

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *