Få en masse træningsfordele med et sæt håndvægte

Ønsker du også at styrketræne der hjemme? Enten som et ekstra element til de dage hvor du ikke når i fitnesscentret eller blot fordi du faktisk ikke gider tage i fitnesscenter? Så kan du nemt styrketræne der hjemme, det eneste det kræver til en start er blot er par håndvægte og så er du godt i gang. 

Det ultimative træningsredskab 

Med et par håndvægte i din samling, har du et træningsredskab som både kan bruges af kvinder og mænd, uanset alder. Det kræver blot at du ved lidt om, hvordan du skal træne med håndvægte. Med et sæt håndvægte får du en yderst effektiv træning, hver gang du tager dem i hånden og der findes et utal af forskellige øvelser du kan lave. 

Mange fordele med håndvægte

Har du skaffet dig et par håndvægte, har du givet dig selv en masse fordele, når det kommer til din træning. Foruden en utrolig effektiv omgang træning, får du mulighed for at øge din styrke og ikke mindst muskelmasse, hvis du formår at bruge håndvægtene rigtigt. Når du øger din muskelmasse kræver det udholdenhed, i flere parametre og har du udholdenhed i dine muskler er du godt på vej. Dette styrker du hver gang du træner med dine håndvægte. Du får også en udfordrende træning, da du selv kan bestemme hvornår du skal prøve kræfter med en ny øvelse, og husk på at variation i din træning altid er godt. Træning med håndvægte kræver også en god balance, både fordi du skal være præcis i din træning for at sikre øvelserne bliver udført korrekt men også fordi det tit og ofte kræver, at du har din balance på plads, så du ikke står og tipper til den ene side midt i en øvelse. Sidst men ikke mindt, kræver et par håndvægte til dagens træning ikke særlig meget plads. Du står tit på det samme sted, så selvom du måske ikke synes du har så meget plads hjemme i stuen, har du formentlig rigeligt med plads til en gang træning med håndvægte. De fylder heller ikke ret meget i skabet, når du først pakker dem væk. 

Så næste gang du skal ud og investere i nyt træningsudstyr, kan det være du skal kigge efter et par håndvægte og gerne et par med forskellige vægtintervaller, så du har noget at vælge imellem. Prøv dig ad i butikken for at se hvilke vægte du skal købe med hjem. 

7 kommentarer til “Få en masse træningsfordele med et sæt håndvægte”

  1. Heej Hvem har skrevet artiklen? Der står bare “sundhedshjaelpen.dk” som udgiver. Jeg tænker ift. skribentens navn?
    Kærligst, Frederik J.

  2. Hey Sundhedshjaelpen.dk
    Jeg har faktisk selv skrevet omkring dette på min egen blog 🙂
    Mathias

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *