BCAA-pulver – Til dig der gerne vil øge din muskelmasse

Hvis du styrketræner er det formentlig fordi du gerne vil tage på i muskelmasse og opnå den drømmekrop som du har ville have længe. Men for at kroppen kan tage den ønskede mængde muskelvægt på, som du drømmer om, har den brug for nogle essentielle aminosyrer, som er kroppens byggesten. Dog er det ikke dem alle kroppen har brug for til det projekt, men de vigtige aminosyrer du skal bruge, finder du i BCAA-pulver. 

Hvad er BCAA-pulver?

BCAA-pulveret er et pulver der består af de forgrenede aminosyrer Leucin, Isoleucin og Valin. Disse 3 er dog ikke de eneste aminosyrer vores krop har brug for. Der findes i alt 20 aminosyrer og 8 af disse essentielle. Det vil sige at kroppen ikke selv kan danne disse gennem stofskiftet og for at få dem er det derfor nødvendigt at indtage dem i kosten. Og det er her BCAA-pulveret kommer i spil, da dette pulver har de 3 aminosyrer der er nødvendige for at øge din muskelmasse.

Da aminosyrerne er kroppens byggesten, er BCAA-pulveret et effektivt kostmiddel til netop at opbygge muskelmasse og give en anti-katabolsk effekt. Det betyder, sagt på en anden måde, at kosttilskudet hjælper med at mindske protein- og muskelnedbrydning efter din træning, giver dig mindre muskelømhed og en bedre restitution efterføglende. BCAA-pulveret kan også være med til at give dig en bedre udholdenhed i din træning og du kan derfor perfome langt bedre end du normalt ville gøre. 

Brug BCAA-pulveret rigtigt

Når du vælger at købe BCAA-pulver er det fordi du gerne vil opnå en større muskelmasse når du træner. Men for at du får det optimale udbytte ud af kosttilskuddet, er det vigtigt at du indtager det korrekt, ellers mister du virkningen. Kosttilskuddet skal du indtage 3 gange om dagen og for det bedste resultat skal du indtage det på følgende tidspunkter:

  • Lige før træning
  • Under træning 
  • Efter træning

Når du indtager kosttilskuddet før træning er du med til aktivere dine muskler allerede fra start og du giver dine muskler den bedste forudsætning for en god udholdenhed. Det er dog vigtigt at du har en god diæt- og træningsrutine inden du begynder på BCAA-pulver og du skal altid læse vejledningen for mængder og indtag på produktet, inden du går i gang. 

Køb online

BCAA-pulver kan du både købe online og i fysiske butikker. Men på webshops får du den bedste oversigt over priser og vil du gerne have fat i et kosttilskud som er til at betale, kan du læse med her, hvor du kan finde billig bcaa-pulver. 

6 kommentarer til “BCAA-pulver – Til dig der gerne vil øge din muskelmasse”

  1. Sundhedshjaelpen.dk Heey, Super godt at se i er kommet i gang med at skrive igen!
    Med venlig hilsen, Loui

  2. Sundhedshjaelpen.dk Kære,
    Jeg undrer mig lidt over titlen, men ellers god læsning! 🙂 Venlig hilsen. Karl O.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *