Få fat i håndsprit som dufter

Indholdsfortegnelse

I denne nye tid, som vi alle stadig er ved at blive vant til, skal vi jo bruge uanede mængder af håndsprit for at mindske corona-smitten. Men det er jo ingen hemmelighed at de fleste håndsprit lugter rigtig grimt, og er heller ikke ligefrem indbydende at smøre sine hænder i, selvom vi jo skal.

I øjeblikket bruger vi jo håndsprit i litervis, da hele verden er blevet ramt af en corona pandemi, som har set det hele på den anden ende. Håndsprit er ikke ligefrem særlig komfortabelt at smøre sine hænder ind i grundet dets til tider ret kraftige lugt af alkohol. Den tunge spritlugt kan være blevet for med for nogen, og med rette – for lugten kan hænge i luften i lang tid, og er ikke særlig flatterende. 

Håndspritten er altså kommet for at blive, og den bliver mere og mere en del af vores nye meget anderledes hverdag. Og hvor kunne det dog være dejligt med en håndsprit som bare dufter dejligt og frisk, istedet for en stærk alkohol, som kan fremkalde enhver hovedpine. 

En naturlig håndsprit

Håndsprit med duft – ja du læste rigtigt. Det findes, og det er rigtig dejligt. Det gode ved håndspritten med duft er, at den er helt naturlig, og så udtørrer den heller ikke dine hænder, som andre håndsprit ellers har en tendens til at gøre ofte – og vi ved jo alle at der ikke findes noget værre end helt udtørrede hænder som begynder at sprække. 

Håndsprit med duft kan købes i flere forskellige størrelser, så der både er til tasken, når du er på farten, og ønsker at kunne spritte dine hænder, hvis du er i blandt mange mennesker – måske i supermarkeder eller i offentlig transport. Den kommer også i en rejsestørrelse, hvis du måske skal ud og flyve, da der jo er restrekstioner på hvor meget væske du må have med i din håndbagage. Du kan også købe en større håndsprit med duft, som du kan have stående derhjemme, til hvis du får gæster. De bliver nok meget positivt overraskede over at finde ud af at din håndsprit dufter dejligt og frisk, og blødgører hænderne samtidigt. 

Når man køber en håndsprift med duft, får man altså en håndsprit som er lækker, blød, nem at smøre ud og ikke mindst med en dejlig frisk duft. Og det er gode er at den slår alle bakterier ihjel, så du mindsker risikoen for at blive smittet med corona. 

6 kommentarer til “Få fat i håndsprit som dufter”

  1. Hawdy, Sundhedshjaelpen.dk
    Velskrevet, og jeg er i øvrigt enig med jer ;-P
    Fortsat god dag. Albert

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *