Mine yndlings aktiviteter som træning

Personlig tilhører jeg den del af befolkningen, der elsker og nyde at bruge min krop. Jeg får ondt i nakken og skuldrene af at sidde stille i flere timer i træk, og jeg bliver ør i hovedet af at befinde mig inden for i halve eller hele dage.

Næ, så hellere komme ud at løbe en tur eller at få brug kroppen på den ene eller anden måde!

Men sådan er det jo altså ikke alle, der har det. Så derfor vil jeg i dette inslæg prøve at dele med jer. Dele nogle af de aktiviteter, som jeg især elsker at kaste mig ud i, og som samtidig giver sved på panden eller ekstra muskelstyrke.

Dans det ud

En af mine yndlingsaktiviteter, som faktisk er motion og træning, men bare føles som hygge og sjov, er at give den gas med en omgang fri dans. Dans er jo en fantastisk måde at få bevæget kroppen og alle de stive led, samtidig med at du faktisk kan få pulsen op og komme til at puste ganske godt under seancen.

Jeg danser ofte rundt hjemme i min een stue, når jeg trænger til  et afbræk fra at sidde ned. Men jeg har også deltaget på nogle events med organiseret fri dans, hvor jeg har danset rundt sammen med en gruppa andre mennesker. Det er mega fedt!

Man kan oså vælge den koreograferede udgave af dans, hvis man gerne vil træne de små grå samtidig med at kroppen trænes igennen. Og hvis man gerne vil lære nogle seje moves til dansegulvet fredag aften i byen!

Leg med kroppen

Hvis du har et barn eller har et barn i familien – eller en ven, der geren vil have passet hans eller hendes barn – så er børn en ganske god mulighed for at få rørt sig. Mange bøørn er nemlig naturligt aktive. De elsker at løbe rundt, slå kolbøtter, slå vejrmøller, blive løftet op i luften og snurret rundt og så videre. Og det kan du som voksen gøre sammen med dem.

Et forfriskende havdyp

Sidst men ikke mindst så synes jeg, at svømning og dyp i havet er en helt fantastisk måde at få rørt kroppen på. Så vidt jeg er orienteret, bruger man faktisk samtlige muskler i kroppen, når ma svømmer. Og så virker vandet som en dejlig blid massage på musklerne, så du rigtig bliver æltet igenem og får det skønt.

Skal du have noget lækkert til træningen? køb lækre proteinbarer her

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *