Kan CBD afhjælpe stress?

Bliv klogere på CBD

CBD er en forkortelse for Cannabidiol, der findes i cannabisplanten. Olien indeholder herudover bl.a. OMEGA 3, 6 og 9, samt mineraler og vitaminer. En lang række test og studier påviser gode resultater med CBD, i forhold til vores helbred, såvel psykisk som fysisk. Ligeledes melder millioner af brugere verden over, om positive oplevelser. ”Vi oplever en kæmpe efterspørgsel og vores kunder vender retur og beretter om stor effekt på alt fra gigt, stress, angst, hjerte-kar-sygdomme, søvnproblemer til ADHD, toaksafvænning og Epilepsi.” Fortæller folkene bag en af udbyderne af CBD, firmaet Cannaone.

Populært sagt går CBD ind og påvirker dine receptorer. Ved hjælp af neuroner interagerer CBD med den din krop gennem det endocannabinoide system. System, der løber hele vejen igennem vores krop, har flere receptorer, der vil binde med cannabinoiderne fra CBD. Det endocannabinoide system er det system, der er ansvarlig for at regulere balancen i din krops immunforsvar. Her sørger systemet for at skabe kommunikationen mellem din krops celler og påvirker således dit stofskifte, herunder også din appetit, sult og din fordøjelse. Derudover påvirker systemet din hukommelse, din søvn, dit immunforsvar og ikke mindst din evne til at føle smerte. Stress har indflydelse på vores endocannabinoide system. CBD olie påvirker CB1- og CB2-receptorerne, er dermed er der stor sandsynlighed for, at CBD kan reducere stress. Mange mennesker bruger allerede CBD olie mod stress og forskning samt studier peger da også på, at CBD kan have en positiv effekt på stress.

Kan man blive høj eller skæv af CBD?

Tænker du måske? Men Cannabidiol er ikke et euforiserende, modsat THC og du bliver derfor ikke høj eller skæv.

Hvordan kommer du i gang?

Hvis du er interesseret, kan du finde flere oplysninger og bestille hos f.eks. danskejet Cannaone, som vi har talt med og som er en af førende og billigste udbydere på marked. Bestil her:  www.cannaone.dk

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *