Nyt fitness center vil sprede sundhed i Randers

Fitness er populært som aldrig før, og der er mange muligheder landet over i stort set alle byer. Hvis ikke der er et fitnesscenter i din by, er der helt sikkert et i nærheden. Der er efterhånden også flere forskellige kæder, der tilbyder deres bud på det perfekte fitnesscenter.

Fitness center Randers er et nyt center, der vil sprede sundhed i Randers. På Traeneriet.dk kan du læse meget mere om det nye center, samt alle de muligheder og løsninger, du finder i centret. Du kan herunder også se en kort oversigt over, hvilke sundhedsfordele der er ved at vælge det nye fitness center i Randers:

1. Personlige bootcamps

Personlige bootcamps er spændende og anderledes tilbud til dig, hvor du får en komplet pakkeløsning rettet mod en sundere livsstil. Det er meget eksklusive tilbud, og det er relevant for dig, der måske er usikker på, hvordan du kommer i gang, og hvordan du skal starte. Her får du alt fra:

  • Et effektivt træningsprogram, der kommer rundt om hele din krop
  • En kostplan, der er tilrettelagt specielt til dig
  • Personlig sparring med en fast tilknyttet træner
  • Løbende analyse af din krop for at se forbedringer
  • Gavnlige e-bøger
  • Og meget mere

Det er altså et komplet tilvalg, der får dig perfekte fra start mod en sundere livsstil.

2. Personlig træning

En personlig træner kan være en god motivation, alene til at få dig afsted mod centret hver gang. En personlig træner kan hjælpe dig med din træning, uanset hvad dit niveau er. Du har mulighed for at købe pakkeløsninger, hvor du får personligt strukturerede træningsforløb over flere uger.

Det er altså en god måde at få tilrettelagt et komplet træningsprogram over længere tid, der passer til lige netop dig og dit niveau. Med støtte fra en personlig træner, kan du altid få hjælp – fx til hvordan du laver diverse træningsøvelser rigtigt, så du undgår skader.

3. Træning henvendt til mor og barn

Dette er ligeledes en anderledes og spændende mulighed, der bl.a. henvender sig til dig, der netop har født. Det kan være svært at komme i gang med træningen efter en fødsel, og her er altså motivation at hente. Træningen er fokuseret omkring ryggen, maven og bækkenbunden, da netop disse områder har været belastet over længere tid under din graviditet.

Barnet er velkommen til træningen, så det bliver en fællesoplevelse, I deler sammen. Det bliver uundværlige minder for livet, og det kan være en motivation i sig selv, at I skal afsted sammen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *