TAG Heuer ure er af høj kvalitet til den stilbevidste

Tag Heuer ure er populære, og mærket har flere kendte ambassadører som Tiger Woods, Brad Pitt og Uma Thurman. Hos Swisstime.dk kan du se udvalget af TAG Heuer ure og læse mere om de forskellige modeller.

Som mange andre mærker og producenter af ure, har også TAG Heuer ure sin oprindelse i Schweiz. Grundlæggeren af TAG Heuer var Edouard Heuer, deraf navnet på mærket Heuer, og det blev grundlagt helt tilbage i 1860.

Urene findes i forskellige serier, og TAG Heuer ure har under tiden fået forskellige patenter, da virksomheden konstant har skubbet grænserne for, hvad et ur skal kunne. Derfor findes der også modeller til flere situationer, og fælles for TAG Heuer ure er, at det er ure i luksusklassen. Det er smukke designure, hvor der er fokus på de små detaljer, der har flere tekniske og praktiske funktioner, kombineret med det stilrene og flotte udtryk

En af de populære serier kaldes Aquaracer, som er velegnet til sportsudøvere og atleter, der dyrker vandsport.

Forskellige udtryk og remme

Når du skal vælge et TAG Heuer ur, er der flere forskellige modeller at vælge i blandt. Nogle modelnavne angiver, hvilke funktioner uret har og, som tidligere nævnt, om uret fx er velegnet til vandsport. Men selve urskiverne har forskellige udtryk, og her er forskel på farver og nuancer samt informationer, du får fra uret. Kig derfor godt efter, når du skal vælge dit nye ur, så det kommer til at sidde rundt om dit håndled og udtrykke den helt rigtige stil i forhold til din personlighed.

Også remmene er meget forskellige, og her bør du også vælge efter en rem der både matcher selve urskiven samt din personlighed. Er du fx til det klassiske metal, der giver det tungere og stilede businessudtryk? Du kan også få remme i flot læder – fx brun eller sort – med fine detaljer som små syninger. Det er også muligt at gå lidt ned i klasse, hvis du ikke har råd til de helt dyre ure, og vælge et ur med en gummirem. Det betyder absolut ikke, at du går ned på kvalitet, da selve urskiven er i samme meget høje kvalitet kendt ved et TAG Heuer ur.

De specielle ure

Hvis du søger et helt bestemt TAG Heuer ur, bør du først og fremmest undersøge, om det er en model, der er blevet fremstillet i et begrænset oplag, og derfor muligvis er udsolgt og ganske enkelt ikke kan skaffes igen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *