Bliv klogere på græskanter

Indholdsfortegnelse

Lyngeshop

Lyngeshop er en dansk virksomhed, der blev etableret tilbage i februar 2009 af Kim Lynge Nielsen. Det er en virksomhed der går ind for at købe dansk, og derfor udvikler de nye produkter, der som hovedregel er produceret i Danmark, så vidt det er muligt.

Produktudviklingen og udbyggningen af webshoppen er hele tiden i fuld gang, og derfor skal du blive ved med at holde øjnene åbne. Så hvis du ikke lige finder det du leder efter, så er det bare med at komme tilbage en anden gang. Og skulle du have en idé til et produkt, som du enten ønsker skal udvikles eller blot produceres, så skal du ikke holde dig selv tilbage for at kontakte Lyngeshop direkte.

Græskanter

græskanter er blot et ud af mange eksempler på produkter, som du kan anskaffe via Lyngeshop, og ved at følge linket kommer du hen til et bredt udvalg af græskanter til din have.

Ved at gøre brug af en græskant i haven, gør du det nemt for dig selv, at holde græsskud væk fra de steder, hvor du ikke ønsker at græsset skal gro, hvilket er et problem de fleste mennesker med have desværre kender alt for godt. Dette kan man garantere fordi græskanterne fra Lyngeshop går så langt ned i græsset, at det slet ikke er muligt for græsrødderne at skyde. Og som en ekstra bonus betyder det også, at du vil opnå en helt igennem fantastisk og smuk skarp kant mellem græs og eksempelvis et bed, hvis det er der du ønsker græskanten skal placeres.

Ved at benytte en græskant fra Lyngeshop bliver det muligt for dig at skabe et flot og samlet udtyrk i din have. Dette kommer også til at betyde, at du sparer tid, da du i løbet af sommeren kan sørge for at adskille græsset fra alt dit hårde arbejde i haven, og så du ikke behøver at bekymre dig om netop denne del af havearbejdet.

Som en ekstra bonus er græskanterne du finder hos Lyngeshop nemme at placere i haven. Alle græskanterne, som du kan købe hos dem, har nemlig dobbelt pladetykkelse foroven, hvilket gør at kanten ikke kommer til at være skarp men rund. Dette betyder med andre ord, at du ikke har risiko for at skære dig, og ganske trygt kan trykke dem på plads i jorden efter kun et spadestik.

Fremover kommer du altså til at undgå kedelige og grimme græstotter imellem græs og jord, brugen af gift og sidst men ikke mindst slipper du for rodskud fra græsset på steder du ikke ønsker de skal være.

Læs også Hvorfor vælge græskanter? Læs her. hos dermabelleshop.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *